Ende Systems, uw partner in audiovisuele- en elektrotechniek!

Ende Systems bestaat al meer dan 25 jaar. Onze werkzaamheden zijn te verdelen in twee takken: Ten eerste verhuren wij allerlei benodigdheden om locaties geschikt te maken voor een evenement, congres, beurs of vergadering. Daarnaast hebben wij onze voetsporen verdiend in de wereld van de elektrotechniek.

Ondanks het groeiende aantal klanten en aanvragen, blijven wij kleinschalig. Omdat wij persoonlijk contact met onze opdrachtgevers ontzettend belangrijk vinden en omdat we zo de kwaliteit die wij leveren kunnen waarborgen. We gaan graag relaties voor de lange termijn aan. We verdiepen ons in onze klanten en waarborgen de bedrijfszekerheid. Wij verlenen nog ouderwetse service, simpelweg omdat wij daaraan plezier beleven. We staan dan ook letterlijk 24/7 stand-by.

Al onze werknemers zijn dynamisch, gedreven en staan met oprechte interesse voor u klaar. We denken graag verder en zijn buiten werk om altijd bezig met inventieve projecten. Dat kan ook niet anders, we zijn werkzaam in een dynamische wereld die continue verandert. Als wij een nieuwe uitvinding hebben, introduceren wij die niet alvorens de kwaliteit ervan bewezen is. Pas als alles uitgebreid getest is en wij er volledig achter staan, gaan we ervoor. Dat is Ende Systems.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!